Gezocht: stagiair Junior Content Planner

Social Media Hulp is op zoek naar een stagiair Junior Content Designer!

Als Junior Content Designer ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van social media content voor een grote variatie aan bedrijven in Nederland. Je gaat werken vanuit onze kantoren in Steenwijk en Amsterdam voor diverse toonaangevende festivals, artiesten, gemeentes, MKB’ers en merken.

Je werkt daarbij veel samen met onze Content en Advertising Manager en onze designers, waarmee je op dagelijkse basis content zult bedenken en uitwerken in beeld, animatie en/of video. Dit voor platformen als Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Als Junior Content Designer zal je volledig meedraaien in ons team en zullen we je alle handvatten bieden om je te ontwikkelen in de wereld van social media marketing en social media design.

Functie eisen
Het is voor de functie van Junior Content Designer van belang dat je grafisch goed onderlegd bent, een passie hebt voor (bewegend) beeld en goed zelfstanding kunt werken. De gewenste functie eisen zijn:

  • Ervaring in fotobewerking en video editing;
  • Kennis van het Adobe-pakket (Photoshop, Indesign en Illustrator);
  • MBO/HBO opleiding in de richting van mediavormgeving;
  • Gestructureerd, secuur, zelfstandig en initiatief nemend;
  • Sterke interesse in social media;
  • In het bezit van creativiteit en goed oog voor beeld;
  • Bereid om in Steenwijk en in Amsterdam te werken;

Over de stage:

  • Start: Augustus of September 2017
  • Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Steenwijk en soms in Amsterdam
  • Je beschikt over een eigen laptop

Bedrijfsprofiel
Social Media Hulp helpt diverse bedrijven met het succesvol inzetten van social media. Naast het geven van social media trainingen wordt ook het onderhoud van de sociale kanalen aan ons uitbesteed. Onze kantoren zijn gevestigd in Steenwijk en Amsterdam. Het is de bedoeling dat je vanuit Steenwijk werkzaam bent en af en toe vanuit Amsterdam waarbij een overnachting in een hotel tot de mogelijkheid behoort. Je komt terecht in een snel groeiend bedrijf, een jonge en dynamische omgeving met prima arbeidsomstandigheden en groeimogelijkheden.

Ben jij die creatieve en flexibele persoon met grafisch inzicht? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar allan@socialmediahulp.nl.

Related Posts

Comments are closed.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×