Social Media Uitbesteden

“Wilt u uw social media professioneel uitbesteden? Al vanaf €195,- per maand zorgen wij voor meer naamsbekendheid, relevant websiteverkeer en meer business voor uw bedrijf.”

Wilt u meer aandacht rondom uw bedrijf, merk of organisatie op social media? Dan bent u bij ons team van social media specialisten aan het goede adres! Wij beloven bedrijven meer klanten, meer omzet en meer winst door professionele online communicatie, zonder er naar om te kijken. Wij voorzien uw social media kanalen van professionele statusupdates die aanslaan bij uw fans en potentiele klanten, op alle relevante social media kanalen en maken krachtige advertentie campagnes aan. Hierdoor zorgen wij voor meer naamsbekendheid, interacties, websiteverkeer en uiteindelijk meer ‘business’ voor uw bedrijf.

Wij creëren een online buzz rondom uw bedrijf, organisatie of product.

Onze content managers plaatsen dagelijks tientallen berichten op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Hierbij weten zij altijd de juiste toon te vinden en zorgen zij daarbij samen met onze designers, fotografen en video specialisten voor de juiste afbeelding, video of animatie.

Heeft u tussendoor een heet nieuwtje? Dan plaatsen wij deze meteen voor u! Wilt u een leuke actie opzetten? Ook dan denken we graag met u mee. Tevens rapporteren wij alle resultaten periodiek aan u zodat u altijd op de hoogte bent en staan wij constant paraat voor vragen die op uw sociale kanalen binnenkomen.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Steenwijk onderhouden wij op deze manier de sociale kanalen van diverse MKB’ers tot grote multinationals, van Groningen tot Nijmegen, van theaters tot meubelzaken en van gemeentes tot festivals.


Onderhoud pakketten:

Wat houdt uitbesteden in?

Het opzetten en professionaliseren van uw (bedrijfs)pagina's

De (bedrijfs)profielen worden helemaal ingericht en aangepast aan uw (huis)stijl en voorzien van handige applicaties.

Het plaatsen van kwalitatieve status updates

Wij zullen meer leads, meer verkeer op uw website en uiteindelijk meer business voor u genereren door het plaasten van kwalitatieve status updates.

Vragen en reacties afhandelen door middel van Social Media Webcare

Als een klant op vrijdagmiddag een vraag stelt, dan kunt u deze niet laten wachten tot maandagmorgen. Wij houden uw sociale kanalen continu in de gaten en handelen reacties, klachten en vragen af.

Regelmatig evaluatie met uw eigen Content Manager

U zit regelmatig met uw eigen Content Manager om te evalueren en een planning te maken.

Uitbreiding fanbase

Wij zijn constant bezig met het verhogen van het aantal likes en/of volgers.

Wij zorgen voor gerichte advertentie campagnes

Wij zetten social advertising in om de interactie op de berichten vergroten, meer website clicks te genereren of een een buzz rond uw evenement te creëren.

Wat klanten over ons zeggen


NEEM CONTACT MET ONS OP

Besteed het onderhouden van uw social media uit!

Wel het rendement uit social media, zonder dat u daar kostbare tijd aan hoeft te besteden

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×