Berichten Steenwijk Vestingstad 571.522 keer vertoond

Facebook berichten Steenwijk Vestingstad 571.522 keer vertoond rond de feestdagen. 

Tijdens de feestdagen was het ook online feest voor Steenwijk Vestingstad. In de maanden november en december hebben wij 65 Facebook berichten voor Steenwijk Vestingstad geschreven. Deze berichten zijn 571.522 keer op Facebook vertoond aan 22.114 unieke personen waarvan 95% woonachtig is in Steenwijkerland en omgeving. Zij hebben in totaal 8.759 likes, shares en reacties onder de berichten achter gelaten.

Steenwijk Vestingstad organiseert activiteiten in het centrum van Steenwijk zoals de Vestingfeesten, Braderieën & Dickens Kerst. Social Media Hulp is o.a. verantwoordelijk voor het onderhouden van de Facebookpagina en de website. Daarnaast sturen we onze fotograaf regelmatig voor Vestingstad op pad en worden alle posters vormgegeven door onze designer.

Resultaten november & december 2016

  • Totaal aantal weergaven: 571.522
  • Unieke weergaven: 305.361
  • Unieke personen: 22.114
  • Aantal interacties: 8.759
  • Clicks op foto’s: 51.341
  • Website clicks: 1.809
  • Groei fanbase:+276 (+6%)

Hieronder zie je de top 3 best presterende berichten van november en december 2016 voor Steenwijk Vestingstad:

Wilt u ook uw doelgroep bereiken door social media effectief in te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Social Media Hulp helpt bedrijven met het succesvol inzetten van social media. We beloven bedrijven meer klanten, meer omzet en meer winst door professionele online communicatie, zonder er naar om te kijken. Hiervoor leveren wij de volgende diensten:

– Social Media Uitbesteden (al v.a. € 195,- per maand)
– Social Media Trainingen
– Social Media Startpakket

“Ik zou Social media Hulp omschrijven als: betrouwbaar, betrokken, innoverend en verrassend. Ik raad de diensten van Social Media Hulp dan ook graag bij mijn netwerk aan.” – Rob van Meel, Bestuur Steenwijk Vestingstad

Neem contact met ons op

Comments are closed.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×