Social Media Hulp creëert een buzz op Facebook rond HorecaEvenTT 2017

Social Media Hulp creëert een buzz op Facebook rond HorecaEvenTT 2017. 

Om standhouders en bezoekers te genereren hebben wij gedurende 8 weken ruim 50 Facebook berichten voor het HorecaEvenTT geschreven. Daarnaast hebben wij Facebook advertising campagnes opgezet om een grote groep mogelijk geïnteresseerden te bereiken en heeft onze Social Reporter een real-time Facebook verslag van het evenement gemaakt. Deze berichten zijn ruim 300.000 keer op Facebook vertoond aan 9.530 unieke personen. Dit heeft er mede toe geleid dat er een record aantal standhouders en bezoekers op deze 10e editie zijn afgekomen.

Van 13 tot en met 15 februari 2017 vond de 10e editie van HorecaEvenTT plaats. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Een onmisbaar onderdeel is EvenTTCulinair. Drie dagen vol culinaire topwedstrijden, waaronder de Grand Prix EvenTT Culinair.

Resultaten:

  • Totaal aantal weergaven: 313.377
  • Unieke weergaven: 209.847
  • Unieke personen: 9.530
  • Aantal interacties: 2.836
  • Clicks naar website: 1.238
  • Groei fanbase:+1398 (+69%)

Hieronder ziet u de top 3 best presterende berichten:

Wilt u ook meer bekendheid, evenement aanmeldingen en/of kaartverkoop genereren voor uw evenement? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat uw evenement alle aandacht op social media naar zich toe trekt. Social Media Hulp creëert een ware belevenis op social media rondom uw evenement onder de juiste doelgroepen. Hiervoor leveren wij de volgende dienst:

– Social media en uw evenement 

“In 2015 zijn wij de samenwerking aangegaan met Social Media Hulp, dat is ons zo goed bevallen dat Social Media Hulp vanaf 2016 de gehele huisstijl, social media en website van al onze festivals verzorgd. Professioneel en zeer betrouwbaar bedrijf.” – Nathan van GelderVan Gelder Events & Catering

Neem contact met ons op

Comments are closed.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×