Vacature: Junior Content Manager

Junior Content Manager gezocht!

Denk je dat jij het in je hebt om leuke, mooie, uitdagende, soms ontroerende, wervende en coole content voor onze social media klanten te maken, maar ben je nog geen expert op dit gebied? Maar ben je wel een sterke persoonlijkheid die goed kan plannen, en schrijf je makkelijk content voor zowel een restaurant als over airco installaties? Dan zijn wij voor ons kantoor in Steenwijk op korte termijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen:
Als Junior Content Manager helpen onze experts jou de eerste maanden met het schrijven en creëren van goede content, het bedenken van social media strategieën en leren we je de basis van social media advertising. Ook leer je alle processen binnen ons bedrijf én je fantastische nieuwe collega’s goed kennen. Langzaam maar zeker bouw je jouw eigen klantenbestand op waarvan jij het aanspreekpunt wordt. Je doet dit alles samen met een team van leuke collega’s in een informele sfeer vanuit ons prachtige monumentale kantoor in villa Rams Woerthe in Steenwijk. Uiteraard werken wij tijdens COVID-19 grotendeels vanuit huis.

Wie ben jij?
Natuurlijk gaat jouw hart sneller kloppen van social media en lijkt het je leuk om voor de meest uiteenlopende bedrijven social media content te creëren. Jouw profiel is:

  • Je hebt affiniteit met (online) marketingcommunicatie, social media en/of advertising
  • Je bent supergoed georganiseerd, kunt goed plannen en bent stressbestendig
  • Je bent communicatief vaardig naar klanten en je collega’s en neemt de leiding richting je klanten
  • Je schrijft makkelijk teksten in perfect Nederlands
  • Je bent creatief en komt met vernieuwende ideeën
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • Een studie in de richting van marketing/communicatie is een pré, maar zeker geen vereiste!

Wie zijn wij?

Wij zijn Social Media Hulp en vanuit onze kantoren in Steenwijk en Amsterdam verzorgen wij advertentiecampagnes vanuit Facebook, Google en LinkedIn voor meer dan 200 verschillende bedrijven. En dat gaat goed… heel goed! 🙂 We tekenen wekelijks nieuwe klanten; van de bakker op de hoek tot multinationals en van fietstochten tot mega-festivals. 

Verder zijn wij geen traditionele, hiërarchische organisatie, maar wij werken met zelfsturende teams. Wij kennen geen afdelingen maar verschillende teams die elk verantwoordelijk zijn voor verschillende onderdelen van onze organisatie, van Team Omzet tot Team Werkplek. Nou denk je vast; “Leuk en aardig allemaal, maar wat betekent dit voor mij?” Nou… in ieder geval dat je altijd gehoord wordt als je een idee hebt. En als jouw idee ook nog eens een goed idee is, kun je er zeker van zijn dat er iets mee gedaan wordt 🙂

Interesse? Mail of app ons!
Ben jij die creatieve alleskunner die houdt van plezierige arbeidsomstandigheden en wil je voor een goed salaris en goede secundaire voorwaarden vlammen voor Social Media Hulp? Mail ons dan snel je CV en een overtuigende motivatie naar patrick@socialmediahulp.nl of stel jezelf voor in een appje! 🙂

Comments are closed.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×