Vacature: Junior Social Media Manager

Social Media Hulp is op zoek naar een Junior Social Media Manager!

Denk je dat jij het in je hebt om leuke, mooie, uitdagende, soms ontroerende, wervende en coole content voor onze social media klanten te maken, maar ben je nog geen expert op dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beeld je eens in. Je ligt thuis op de bank te chillen en scrollt door je Facebook tijdlijn. Je ziet een grappige post voorbij komen met maar liefst 100+ likes en allemaal leuke reacties. Je denkt ineens: deze post komt me bekend voor. Dat klopt, want het is één van jouw eigen meesterwerken! Meteen bekruipt jou een trots gevoel. Wat zal jouw klant blij zijn, dankzij jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Social Media Manager helpen onze experts jou de eerste maanden met het schrijven en creëren van goede content, het bedenken van social media strategieën en leren we je de basis van social media advertising. Ook leer je alle processen binnen ons bedrijf én je fantastische nieuwe collega’s goed kennen. Langzaam maar zeker bouw je jouw eigen klantenbestand op waarvan jij het aanspreekpunt wordt. Je doet dit alles samen met een klein team van leuke collega’s in een informele sfeer vanuit ons prachtige monumentale kantoor in villa Rams Woerthe in Steenwijk.

Wie ben jij?
Natuurlijk gaat jouw hart sneller kloppen van social media en lijkt het je leuk om voor de meest uiteenlopende bedrijven social media content te creëren. Jouw profiel is:

  • Je hebt affiniteit met (online) marketingcommunicatie, social media en/of advertising
  • Je schrijft makkelijk teksten in perfect Nederlands
  • Je bent creatief en komt met vernieuwende ideeën
  • Je bent communicatief vaardig naar klanten en je collega’s
  • Je kunt goed plannen en bent redelijk stressbestendig
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • Een studie in de richting van marketing/communicatie is een pré, maar zeker geen vereiste!

Wie zijn wij?
Wij zijn Social Media Hulp en verzorgen dagelijks vanuit onze kantoren in Steenwijk én Amsterdam succesvolle social media en Google campagnes voor meer dan 200 klanten. Van de bakker op de hoek tot grote merken, van Groningen tot Brussel. Wij zijn een vooruitstrevend jong en dynamisch team bestaande uit 10 medewerkers, bieden goede carrièreperspectieven en maken er elke dag voor onszelf én onze klanten één groot feest van. De rest vind je op onze website!

Interesse? Mail of app ons!
Ben jij die creatieve alleskunner die houdt van plezierige arbeidsomstandigheden en wil je voor een goed salaris en goede secundaire voorwaarden vlammen voor Social Media Hulp? Mail je CV en motivatie naar allan@socialmediahulp.nl of stel jezelf voor in een appje! 🙂

Comments are closed.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw organisatie


×